Jij bent uniek

Ervaringsprogramma Jij Bent Uniek

 

Jezelf zijn. Het klinkt zo eenvoudig. Maar ben jij in staat om volledig én authentiek jezelf te zijn?

Dit 4-daagse programma richt zich op het ontdekken van wat jou uniek maakt. Je krijgt een exact en compleet beeld van jouw natuurlijke talenten én wat hierachter verborgen zit waar je je misschien tot nu toe niet bewust van bent geweest.

In jou zit een kracht en zitten talenten, en dat noemen we jouw potentieel: Het potentieel zit al jarenlang verborgen in jou en komt in dit programma tot uiting op een interactieve manier. In dit programma ervaar je hoe het voelt om het unieke talent wat je bezit tot leven te laten komen, iets wat heel veel herkenning geeft, maar ook voor verrassingen kan zorgen omdat je nog nooit op deze manier naar jezelf hebt gekeken.

Werkwijze

De dagen waarop we met de kennis aan de slag gaan, geven we met zijn allen vorm. Het wordt daardoor een gedeelde ervaring. Je zult jouw stijl gaan zien, voelen en ervaren, omdat er herkenbare handgebaren, uitstraling en energie bij horen.

Op deze directe en leuke manier komen jouw unieke bouwsteentjes letterlijk tot  leven en dit zorgt ervoor dat je je er in je dagelijkse leven ook meer bewust van zult zijn.

Wat bereik je met je deelname aan dit programma?

Tijdens dit programma zul je o.a. ontdekken wat jou uniek maakt. Je zult jezelf en anderen leren herkennen in de bouwsteentjes van de PenColor en Lichaamsarchetypen. Door deze herkenning ontstaan er acceptatie en berusting in wie je bent en waarom je bepaald gedrag vertoont. Je doet nieuwe impulsen op die je leven blijvend ten voordele verandert. Deze kennis geeft informatie over de wijze waarop je communiceert, omgaat met tijd, omgaat met stress en drukte, omgaat met conflicten, beslissingen neemt, etc.

 

Kosten

4 x workshop volledige programma: € 250,00
4 x workshop volledige programma en 4 x 1,5 uur coaching € 550,00

Introductieworkshop: € 17,50

Sta je ervoor open om je unieke talenten te ervaren, voel je dan welkom om kennis te komen maken tijdens de introductieworkshop. Meer informatie kun je opvragen via het contactformulier.

 

Agenda

28 april 2023 Yoga en klanken
26 mei 2023 Yoga en klanken
16 juni 2023 - 18 juni 2023 Yogaretraite
30 juni 2023 Yoga en klanken
28 juli 2023 Yoga en klanken

Aanmelden