Over mij

Elly

Wat leuk dat je kennis wilt maken en wilt lezen wie ik ben! Het is namelijk belangrijk dat je je prettig voelt bij mij en misschien helpt het je een beeld te scheppen als je wat meer over mij weet.

In 2016 ben ik begonnen als Yogadocent.
Ik heb bij de AALO mijn Poweryoga en Yin Yoga opleiding gevolgd en daarna nog vele workshops en trainingen gedaan.
In de periode daarvoor, sinds 2012 ben ik me al gaan interesseren in de theorie van het kennen van je blauwdruk van talenten. Ik ben hier zelf ook mee gaan werken, wat heeft geresulteerd in de cursus Jij bent Uniek, waarmee ik al veel mensen heb mogen aanraken op een dieper niveau van zijn en hun talenten.

Vanuit mijn hooggevoeldigheid en hoogbewustheid ben ik me al sinds mijn jeugd aan het verdiepen in het leven en de bedoeling hiervan. Yoga sluit hier mooi op aan. In eerste instantie voor mezelf, om werkelijk wakker te worden in wie ik écht ben. Maar dat ik nu ook andere mensen met deze vorm iets aan kan reiken om te ontwaken, dat geeft me echt een missie, passie en heel veel voldoening.
Met de extra workshops en cursussen en soms wat coaching ben ik in staat om iets aan te reiken aan mensen die meer verdieping zoeken in hun leven.
Ik ben intuïtief, beschouwend, en heb een goed overzicht. Dat stelt mij dan ook in staat om tijdens het lesgeven aan te voelen wat er nodig is.

Belangrijke waarden zijn voor mij gezien worden, jezelf laten zien en jezelf erkennen in wie je werkelijk bent. Authenticiteit, talenten, gedrag, emotie, het mag er allemaal zijn. Verdieping in het leven, zodat mensen weer terug gaan voelen wie ze werkelijk zijn en wat ze willen.  

De yoga geeft me voldoening omdat je dit kunt bereiken zonder dat je erover praat. Ik heb zo vaak zulke mooie openingen zien gebeuren in de yogales. Dat gun ik jou ook.  

Ik wil jou ook graag ont-moeten, luisteren naar wie jij bent, wat jouw verhaal is en waar je behoefte aan hebt. Tot snel!
Namasté,
liefs Elly 

Aanmelden